1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-10-2017 15:06

Τιμή στους «αγγέλους» του Αγίου Στεφάνου

Η Ένωση Ιλίου ήταν η νικήτρια του «5ου τουρνουά των Αγγέλων» που διοργάνωσε ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων κοριτσιών και της μητέρας που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια.
Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου τίμησε για μία ακόμη χρονιά τη μνήμη τους με τις ομάδες να προσφέρουν στο κοινό συναρπαστικό θέαμα. Στον τελικό του τουρνουά η Ένωση Ιλίου επικράτησε 3-0 σετ του Απόλλωνα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Tournoua Agiou Stefanou2

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Φοίβος Μελισσίων νικώντας με 3-0 σετ τη διοργανώτρια ομάδα του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου. Στα ημιτελικά, στην πρώτη μέρα του τουρνουά, ο Απόλλωνας είχε κερδίσει τον Φοίβο Μελισσίων με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα» και η Ένωση Ιλίου είχε επικρατήσει του Α. Ο. Αγίου Στεφάνου με σκορ 3-1.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΠ και μέλος του Δ.Σ., Χρήστος Σύλλας, καθώς και ο διευθυντής, Περικλής Μπακοδήμος. Επίσης το παρών έδωσαν: ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Στέλιος Κοροβέσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, κ.Μιχαήλ Κασαπάκης και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Tournoua Agiou Stefanou3

Με την λήξη των αγώνων έγινε η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες, καθώς και αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και στις οικογένειες των θυμάτων.

Tournoua Agiou Stefanou1



 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ