1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2017 19:31

«Κλείνουμε τις πληγές του παρελθόντος για την αναγέννηση της ΑΕΚ»

Όπως ενημερωθήκατε από το volleynews.gr, η ΑΕΚ εξόφλησε την οφειλή της προς την Κάταλιν Κις, κάτι που επιβεβαίωθηκε με την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης. Σειρά πλέον παίρνει η οφειλή προς την Σόνια Μποροβίνσεκ, με στόχο όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να αναγεννηθεί ο σύλλογος.
«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της πως σήμερα προχώρησε στην εξόφληση της πρώην αθλήτριας βόλεϊ, Κάταλιν Κις, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της που αφορούν την σταθερή πορεία εξυγίανσης του σωματείου σε κάθε επίπεδο.

Η γενική γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Σοφία Κάσκαρη συναντήθηκε σήμερα με την πρώην αθλήτρια και κατέβαλλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θα ακολουθήσει και η δεύτερη εκκρεμότητα που αφορά τις οφειλές προς την αθλήτρια Σόνια Μποροβίνσεκ έτσι ώστε η γυναικεία ομάδα να επιστρέψει στην Α1 «καθαρή» και έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει.

Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ καθώς είναι ξεκάθαρο πως οι υποχρεώσεις του παρελθόντος οι οποίες «κυνηγούν» το σωματείο είναι πολλές. Μένοντας πιστοί στο χρέος και στο καθήκον μας απέναντι στο μεγαλύτερο σωματείο της Ελλάδας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την «αναγέννηση» της «Μάνας ΑΕΚ» σε όλα τα επίπεδα. Με υπευθυνότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες «κλείνουμε» τις πληγές του παρελθόντος και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ