1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2014 22:19

Καλμαζίδης: «Δεν υπάρχει σκέψη για πιθανή πρόκριση στο φάιναλ φορ»

Μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη σπουδαία νίκη επί της Πολωνίας.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, Ασκήσαμε μεγάλη πίεση με το σερβίς και είχαμε πολύ καλή ανάπτυξη κι είναι πολύ ωραίο για τα κορίτσια να έχουμε τέτοιες εμφανίσεις ώστε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση μας. Σίγουρα η Πολωνία είχε κάποιες αλλαγές, αλλά έχει πολλές αθλήτριες και πολλές επιλογές», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο σήμερα ήταν το γεγονός ότι κάποια κομμάτια στα οποία έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο. Κι αυτό είναι και μια ικανοποίηση και για τα κορίτσια τα οποία βλέπουν ότι η δουλειά τους αποδίδει καρπούς».

Αυτό πάντως που ξεκαθάρισε ο κ. Καλμαζίδης είναι ότι «στο μυαλό μου δεν υπάρχει η σκέψη για πιθανή πρόκριση στο φάιναλ φορ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Κι αυτό που ξέρω είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι αύριο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο κι είναι μια ακόμη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας».

Από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της σημερινής νίκης ήταν η Αθηνά Παπαφωτίου η οποία ερχόμενη από τον πάγκο με τα σερβίς της δημιούργησε πανικό στην υποδοχή της Πολωνίας.

«Κάθε αθλήτρια όταν μπαίνει θέλει να βοηθήσει την ομάδα… Άλλοτε τα καταφέρνουμε άλλοτε όχι, αλλά σήμερα όντως βγήκε η αλλαγή», παραδέχθηκε και συμπλήρωσε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική όπως η σημερινή. Δουλεύουμε πραγματικά καλά κι αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε»


Από την πλευρά του ο Πολωνός τεχνικός Πιοτρ Μακόφσκι αφού συνεχάρη την Ελληνική ομάδα για τη δίκαιη, όπως την χαρακτήρισε, νίκη της τόνισε: «Η Ελλάδα είχε παίξει πολύ καλά και στο δεύτερο ματς στην Πολωνία, αποδεικνύοντας σήμερα ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα στην υποδοχή, δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη και το πληρώσαμε. Περιμένω πολύ καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι».

1 σχόλιο

  • Comment Link gould Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 19:28 posted by gould

    φαιναλ φορ εχουν οι αντρες.στις γυναικες γινεται διπλος τελικος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ