1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2014 23:08

Δρίκος: «Ένα καλό και ένα κακό... νέο»

Η νίκη της Εθνική ανδρών απέναντι στο Αζερμπαϊτζαν δεν έφερε ικανοποίηση στον ομοσπονδιακό προπονητή, Σωτήρη Δρίκο.
«Πρέπει να κρατήσουμε δύο πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι: ένα θετικό κι ένα αρνητικό. Το αρνητικό είναι ότι ένα σετ που κυλούσε με διαφορά υπέρ μας, με αβίαστα λάθη και με χαλαρότητα στη σκέψη και στην κίνηση βρεθήκαμε να το χάσουμε. Αυτό είχε κι ένα συνεπακόλουθο αρνητικό καθώς δεν αντιδράσαμε άμεσα στο επόμενο σετ ενώ είχαμε δυνατότητες. Το θετικό είναι ότι στο 2-1 ανασυγκροτήθηκαμε παίξαμε καλύτερα προφανώς μας έδωσε αέρα η παρουσία του Τζούριτς και κερδίσαμε», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος παραδέχθηκε: «Είναι μία νίκη προβληματισμού»

Προβληματισμένος αλλά για άλλους λόγους εμφανίστηκε ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν κ. Ταμπάρες ο οποίος είχε μακρά συνομιλία με τον συμπατριώτη του Ρολάντο Ντεσπέιν. «Κι οι δύο ομάδες έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όχι όμως και οι διαιτητές από τους οποίους έχω πολλά παράπονα. Έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Πήραμε τον πρώτο μας βαθμό και ελπίζω ότι τόσο αύριο όσο και στα επόμενα ματς θα παίξουμε ακόμη καλύτερα».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ