1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 19:41

Δίποντο ψυχής για τους Μακεδόνες με υπογραφή Τσιμαφέγεβα

Ύστερα από ένα θρίλερ 140΄, οι Μακεδόνες επέστρεψαν στις νίκες, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες του τάι μπρέικ, τον εξαιρετικό ΖΑΟΝ με 3-2 που αρκέστηκε στον βαθμό της παρηγοριάς.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με απίθανες εναλλαγές και ένα πέμπτο σετ για γερά νεύρα.Αρχικά οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 4-8 με τη Σωτηρίου, οι Μακεδόνες απάντησαν με εκπληκτικό σερί 8-1 και πέρασαν μπροστά με 11-9, ο ΖΑΟΝ ισοφάρισε σε 11-11, στην εξέλιξη οι παίκτριες του Γιώργου Οικονομίδη, έφτασαν σε δύο ματς μπολ με 14-13 και 15-14, και πάλι η ομάδα της Κηφισιάς αποδείχτηκε εφτάψυχη καθώς ισοφάρισε σε 15-15 .

Τον επίλογο στο θρίλερ όμως έγραψε τελικά η Λευκορωσίδα Τσιμαφέγιεβα, η οποία με δύο πολύ κρίσιμες επιθέσεις πέτυχε το 17-15 και «σφράγισε» το λυτρωτικό 3-2 για την ομάδα των Κυμίνων.

Επόμενο παιχνίδι για τους Μακεδόνες εκτός με τη ΧΑΝΘ ενώ ο ΖΑΟΝ υποδέχεται σε ένα ακόμη ντέρμπι, την ΑΕΚ.

Τα σετ 3-2 (08-25, 25-19, 25-23, 15-25, 17-15)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Τσιμαφέγιεβα, Μητακίδου, Ζιώγα, Δορούκα, Ζίγκα, Τσοχατζή / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Δ., Παπαδοπούλου Ε., Τζειρανίδου Σ.

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Σωτηρίου, Μελετιάδη, Ποδαρά, Αργυροπούλου Ευδ., Αρβανιτοπούλου,Αναγνώστου / Αργυροπούλου Μ. (λ), Κούτσικου, Χανδρή.

φωτο Deltasports.gr

Σχετικά άρθρα

  • Στον πάγκο του ΖΑΟΝ ο Μπάμπης Μυτσκίδης
     Στον πάγκο του ΖΑΟΝ θα συνεχίσει ο Μπάμπης Μυτσκίδης. Ο πρώην Μεσσήνιος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας της Ζηρινείου και ήδη ξεκίνησε τις επαφές με διάφορες παίκτριες για την στελέχωση του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα ττης Πρι Λιγκ 2024-25.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ