1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 20:25

'Αλμα κορυφής για τις Αμαζόνες με σημαντική νίκη στο Βότση

Μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, οι Αμαζόνες κατάφεραν για την 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ να περάσουν νικηφόρα στην δεύτερη έξοδο τους στη Θεσσαλονίκη, με 1-3 κόντρα στον Βότση και έπιασαν κορυφή με 9 πόντους, παρέα με τις «κιτρινόμαυρες».

Οι παίκτριες του Στέλιου Ατσιδαύτη με όπλο την εμπειρία και το καλό σερβίς, προηγήθηκαν με 0-2 σετ, ο μαχητικός Βότσης μείωσε σε 1-2 ενώ στο τέταρτο προηγήθηκε με 17-13 αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε. Οι φιλοξενούμενες απάντησαν με σερί 4-12 και πήραν το σετ με 21-25 ενώ εξασφάλισαν και το "καθαρό" τρίποντο που ηθελαν. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τις Αμαζόνες αλλά και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την νεοφώτιστη ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη που παλεύει για τη σωτηρία της.

  Τα σετ 1-3 (26-28, 18-25, 25-22, 21-25

) ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Ζωίδου, Αντύπα, Πετροπούλου, Τσιούκαρη, Γαϊτανίδου, Σακαράκη / Παπαδοπούλου (λ), Ιωάννίδου (λ), Τριλυράκη, Γαροφαλάκη.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Μαστοράκη, Χρυσομάλλη, Χριστοδούλου, Κωτσιάκη, Σιδεράτου, Γιαννακοπούλου / Γκιαούρη (λ), Σούλη, Βαρουδάκη, Τσακούμη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ