1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2023 12:24

Στα χέρια της Αμερικανίδας Μέγκαν Νίλον οι Αμαζόνες

Σε Αμερικάνικα χέρια πέρασαν οι Αμαζόνες ενόψει της νέας και πολύ ανταγωνιστικής Πρι Λιγκ Γυναικών. Η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Ερυθραίας προχώρησε σε μία ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή , καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Μέγκαν Νίλον. Η Αμερικανίδα πασαδόρος είναι 24 ετών εχει ύψος 1μ75 και έχει περάσει από τις πανεπιστημιακές ομάδες της Αλαμπάμα και της Βόρειας Καρολίνας , ενω για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η παρουσία της μαζί με την συνεργασία της Αργεντίνας διαγώνιας, Αναίς Τόζι αναμένεται να ισχυροποιήσουν εξαιρετικά τις Αμαζόνες οι οποίες θα είναι και φέτος από τα φαβορί ανόδου στη Volley League γυναικών

.Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Μέγκαν Νιλον αναφέρει:

Ο την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πασαδόρο Meghan Neelon.

Για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, η ταλαντούχα αθλήτρια θα προστεθεί στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας, προκειμένου να την ενισχύσει από τη νευραλγική θέση της πάσας στην προσπάθεια για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα της PreLeague.

Με ύψος 1,75, έχει γεννηθεί το 1998, και πολλάκις πρωταγωνίστησε στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της χώρας της. Από το 2017 έως το 2021 αγωνίστηκε με την ομάδα του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, ενώ την αγωνιστική σεζόν 2021/22 πάσαρε με τη φανέλα του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Meghan Neelon υγεία και καλή επιτυχία”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ