1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2023 23:18

Βριλήσσια: Εμπειρία και πάθος στο κέντρο με Σταυρούλα Κούση

Στο κέντρο των Βριλησσίων θα μπλοκάρει η Σταυρούλα Κούση. Η 29 χρονη (1μ82) κεντρική που εχει περάσει απο Άρη, ΑΟ Θήρας, ΑΟ Λαμίας, Πεύκα, ΖΑΟΝ, Πανιώνιο, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, ώστε να την ενισχύσει αποτελεσματικά στη νέα Πρι Λιγκ και να σημειώσει μια πολύ καλύτερη πορεία από την περυσινή.

Η ανακοίνωση του ΦΟΒ για την έμπειρη κεντρική αναφέρει:

 «Η διοίκηση των Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2023-2024με την Σταυρούλα Κούση.Πρόκειται για μια πολύ έμπειρη αθλήτρια που θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της ομάδας μας. Η Σταυρούλα Κούση που έχει ύψος 1μ.82γεννήθηκε στις 22/4/1994 στην Πτολεμαϊδα, ενω ξεκίνησε την ενασχόληση της στο βόλεϊ με την φανέλα του τοπικού Αρίωνα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε δύο φορές στον Αίαντα Ευόσμου, στον Άρη, στον ΑΟ Θήρας, στη Λαμία 2013, στους Πρωταθλητές Πεύκων, και πέρυσι στον πρώτο γύρο στο ΖΑΟΝ και στον δεύτερο στην Πρι Λιγκ με την φανέλα του Πανιωνίου.

Το ΔΣ του ΦΟ Βριλησσίων καλωσορίζει στην οικογένεια του την Σταυρούλα Κούση, και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»  

Το μέχρι τωρα ρόστερ των Βριλησσίων: 

Πασαδόροι: Μικέλη

Κεντρικές: Μποκή, Κούση

Ακραίες: Μικρουδάκη, Τζουλιάνα Σίλβα (Βραζιλία), Μπαλάσκα, Δημητρακάκου

Διαγώνιες: Έρωτα

Λίμπερο: Τριγωνιδου, Καραβοκύρη

Προπονητής: Παναγιώτης Δημητρακάκος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ