1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2014 15:59

Πέρασε και από το Λουτράκι ο Κόροιβος

Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ η αποστολή του Κοροίβου από το Λουτράκι, όπου επικράτησε επί του τοπικού Ποσειδώνα με 3-1 σετ. Οι παίχτες του Ανδρέα Γκρουμούσα, με εξαίρεση το δεύτερο σετ όπου έχασαν με 25-18, έπαιξαν ωραίο βόλεϊ και χάρισαν στο φίλαθλο κόσμο ακόμη μία νίκη.
Για το τέλος της κανονικής περιόδου απομένουν τρία παιχνίδια και μετά ακολουθούν τα πλέι οφ που θα αναδείξουν την ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Α2 Εθνική Κατηγορία. Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στο Κλειστό της Αμαλιάδας συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Τα σετ: 18-25, 25-18, 15-25, 18-25

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Σακελλαρίου): Παπαγιανάκης, Παράσχος, Θεοδωρόπουλος, Φάνης, Καρκούλας (λ), Ευαγγελάρας, Σπίνας, Μαυρόπουλος, Μελέτης, Γκιώνης

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκρουμούσας): Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Παναγιωτάρας Σ., Σωτηρόπουλος, Μαυροειδής, Μαρκουτσάς, Παναγιωτόπουλος (λ), Παπαθεοδώρου, Τσαούσης, Μπίκος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ