1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2014 14:32

Εύκολο απόγευμα για την ΕΑ Πατρών, 3-0 τον Άρατο

Εύκολο απόγευμα για την ανδρική ομάδα της Ε.Α.Π. στο βόλεϊ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ. Κέρδισε εκτός έδρα με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο.Κ. ΑΡΑΤΟΣ στο κλειστό γυμναστήριου του Κιάτου, παρόλο που δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία, λόγω της διακοπής που έχουν περιέλθει οι αγωνιστικές όλων των ομάδων με τα εξ’ αναβολής παιχνίδια.

Οι πατρινοί μετά από αυτήν τη νίκη παραμένει ψηλά βαθμολογικά, έχοντας να αντιμετωπίσει τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ανεβασμένο αγωνιστικά Κόροιβο, το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Αμαλιάδος. Με τη φετινή παρουσία της Νεανικής ομάδας της Ε.Α.Π. έχουν εκπλαγεί, όχι μόνο τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι φίλοι, διότι από πολύ νωρίς βρέθηκε μέσα στους αγωνιστικούς στόχους για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Έντονη συζήτηση όμως γίνεται για την δημιουργία και μιας νέας θυγατρικής ομάδας, σε πρώτη φάση για το Βόλεϊ, ώστε να αξιοποιηθεί αγωνιστικά όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας μας, το οποίο πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς σε άλλες ομάδες. 

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-16, 25-22)

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Γεράνιος): Σαρακινής, Γεράνιος, Σύρος, Χριστοφής, Παπαδόπουλος, Καραμπέρης / Πετούσης λ), Κάββουρας, Καραγιώργος, Τσαρκατόγλου, Δρακόπουλος, Πατρινός

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ (Λούτας): Γιαννακαίνας, Κοκκωνάκης, Ντουλα, Πρέζας, Τσιαμάκας, Μερμιγκής / Δημόπουλος (λ), Νανόπουλος, Λογοθέτης, Τηγάμης, Μπεκιάρης


1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 12:29 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Θα αποτελέσει μεγάλη προσφορά για τη νεολαία και το άθλημα του Βόλεϊ, που σήμερα εξαφανίζεται, η δημιουργεία και νέας θυγατρικής ομάδας από την ΕΑΠ.
    Αφού έχει οπώς διαφένεται τους αθλητές αλλά και τις επυτιχίες που καταγράφει στις υποδομές, άμεσα θα πρέπει να το προχωρήσει. Έστω και αργά το σκέφτεται, άς το κάνει πράξη.
    Όμως είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους κατά καιρούς "φίλους" της;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ