1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2024 21:34

Χριστοφιδέλης - Οκοσάνοβιτς: «Στα μάτια τα δικά μου είμαστε οι πρωταθλητές

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Σήμερα κρατήσαμε σε καλά επίπεδα το side out, όμως στο break point κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Όταν αποφασίσαμε να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη και να παίξουμε ως ομάδας θεωρώ ότι ήρθε και η νίκη. Η απώλεια του 2ου σετ και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε μας έδωσε να καταλάβουμε πώς αν δεν παίξουμε ως ομάδα δεν θα παίρναμε το αποτέλεσμα. Ευτυχώς προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και πήραμε τη νίκη. Παρόλα τα προβλήματα που έχουμε όλοι οι αθλητές μου έδωσαν το εκατό τοις εκατό. Αυτό που έχουμε πετύχει στον β΄ γύρο και στα play off είναι μία τρομερή υπέρβαση. Στα μάτια τα δικά μου είμαστε οι πρωταθλητές γιατί βρισκόμασταν για πολλές αγωνιστικές με την πλάτη στον τοίχο. Πέρα από ικανότητα χρειάστηκε ψυχική αντοχή. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Πήγασο, ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ικανή και έμπειρη ομάδα. Η μόνη μας σκέψη είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Ο Σέρβος διαγώνιος της Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Άθλος. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και πήραμε την πολύτιμη νίκη. Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. Κάναμε μία νίκη, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το παιχνίδι με τον Πήγασο είναι δύσκολο και εμείς θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ