1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2024 21:39

Τσιτιγκόϊ - Καραμπαλί: «Μας έλειψε ο Μπουιάτι, δεν είχαμε καλή απόδοση»

Ο Ρουμάνος προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόϊ αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα:

 

«Χωρίς το βασικό μας Βραζιλιάνο διαγώνιο και με τον Απόνζα, προερχόμενο από τραυματισμό, με μόλις 5 προπονήσεις, παλέψαμε  για το καλύτερο. Δυστυχώς, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά δεν αποδώσαμε καλό βόλεϊ και χωρίς να έχουμε πολύτιμες λύσεις γνωρίσαμε δίκαια την ήττα. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό και θα το εκμεταλλευτούμε για δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο τελευταίο ματς της σεζόν στην Ορεστιάδα».


Ο Λέινερ Απόνζα Καραμπαλί του Άθλου δήλωσε: «Παρά το προβάδισμα της Κηφισιάς, προσπαθήσαμε να «χτυπήσουμε» το ματς και ανεβάζοντας την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς στο 2ο σετ ισοφαρίσαμε 1-1. Μετά όμως οι αντίπαλοι μας πίεσαν, κάναμε εύκολα λάθη και αρχίσαμε να πέφτουμε ψυχολογικά με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Πρέπει όμως ως ομάδα να παλεύουμε κάθε πόντο, ανεξάρτητα αν κερδίζουμε η όχι…»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ